Vesihuollon Prosessisuunnittelija - FCG Konserni (FCG Finnish Consulting Group Oy)

Organisaatiomme kasvaa ja etsimme nyt kasvun tueksi uusia osaajia FCG:n Vesiosaamiseen. Etsimme asiantuntijoita ensisijaisesti FCG:n Helsingin, Turun tai Tampereen toimipisteisiin.

VESIHUOLLON PROSESSISUUNNITTELIJA

FCG on Suomen johtavia asiantuntijaorganisaatioita vesi- ja kaasuverkostoihin ja laitoksiin liittyvässä suunnittelussa ja konsultoinnissa. Vesiosaamisen parissa työskentelee valtakunnallisesti yli 50 alan huippuosaajaa. Ammattitaitoinen henkilöstömme tarjoaa vastuullisia ja teknisesti kestäviä ratkaisuja. Asiakkaitamme ovat muun muassa vesihuoltolaitokset, kunnat, kaupungit, rakennusliikkeet ja monen eri alan teollisuusyritykset.

Haemme vesihuollon laitossuunnittelun tiimiin prosessisuunnittelijaa, jolla olisi jo muutaman vuoden työkokemus talousvesien käsittelyprosessista. Työtehtäviisi kuuluu esim. talousveden käsittelyprosessien vertailut ja mitoitus sekä riskitarkastelut.
Työssä suoriutuminen edellyttää sinulta hyvää vesikemian tuntemusta, yhteistyökykyä tiimissä, hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen tuotantoa sekä soveltuvan tutkinnon (FM tai DI).

Asiantuntijamme ovat tukenasi kohti vesialan syvempää asiantuntijuutta.

Tarjoamme monipuolisia, haastavia ja mielenkiintoisia tehtäviä, asiantuntevan, ketterän ja nuorekkaan työyhteisön tuen sekä kilpailukykyiset edut.

Arvostamme oma-aloitteisuutta ja hyviä sosiaalisia taitoja.

Tutustu työnantajaan
  • FCG Finnish Consulting Group Oy
  • 142
  • sopimuksen mukaan
  • 10.6.2021 - 21.6.2021 23:00
  • HelsinkiTampereTurku

Voit kysyä lisätietoa tehtävästä osaamisen johtajalta Tero Pyrhöseltä (tero.pyrhonen@fcg.fi ).
Haethan tehtävää mahdollisimman pian kuitenkin viimeistään 21.6.2021.

FCG Finnish Consulting Group on Suomen suurimpia konsulttialan yrityksiä.

Me FCG:llä luomme sujuvaa, turvallista ja tasavertaista arkea Suomessa ja maailmalla. Olemme kuntien, yritysten ja yhteisöjen kumppani monialaisessa yhdyskuntasuunnittelussa, osaamisen kehittämisessä, hyvän hallinnon edistämisessä ja ohjelmistokehityksessä. Työskentelemme kansainvälisten rahoituslaitosten ja ministeriöiden kanssa edistääksemme parempaa elämää myös kehittyvissä maissa. Konsernissa työskentelee 800 osaajaa ympäri maailman. Liikevaihtomme vuonna 2020 oli 72 miljoonaa euroa. Lisätietoja: www.fcg.fi

FCG – Hyvän elämän tekijät.