TalentRekry.fi-palvelun tietosuojalauseke

Päivitetty viimeksi: 29.12.2021

Miten käsittelemme henkilötietojasi käyttäessäsi Talentekry.fi-palvelua?

Yksityisyytesi ja tietosuojasi ovat meille tärkeitä. FCG Finnish Consulting Group Oy on sitoutunut suojaamaan palvelunsa käyttäjien yksityisyyttä ja noudattamaan kulloinkin voimassa olevaa tietosuojalainsäädäntöä mukaan lukien EU:n yleistä tietosuoja-asetusta (GDPR). FCG Oy:n työntekijät ja muut henkilötietojen käsittelyyn osallistuvat henkilöt ovat sitoutuneet noudattamaan vaitiolovelvollisuutta ja pitämään salassa henkilötietojen käsittelyn yhteydessä saamansa tiedot. Palveluun tallennettuja henkilötietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n alueen ulkopuolelle.

Palvelussa toimii kaksi eri järjestelmää: verkkosivuston julkaisujärjestelmä ja rekrytointijärjestelmä. Verkkosivuston julkaisujärjestelmässä työnantajat julkaisevat avoimia työpaikkoja, jotka poistuvat julkaisujärjestelmästä automaattisesti hakuajan päätyttyä. Rekrytointijärjestelmässä työnhakijat voivat luoda henkilökohtaisen hakijaprofiilin ja jättää kohdistetun tai avoimen työhakemuksen. Rekrytointijärjestelmässä työnantajat käsittelevät työnhakijoiden hakemuksia hakemusten vastaanotosta valintaesityksen tekemiseen asti.

FCG Oy vastaa järjestelmän teknisestä toimivuudesta toimien Talentrekry.fi-palvelun teknisenä pääylläpitäjänä. FCG Oy vastaa henkilötiedoista rekisterinpitäjän asemassa siltä osin kuin on kysymys palvelun käyttäjän profiilitietojen käsittelystä.

Siitä lähtien, kun palvelun käyttäjä lähettää hakemuksen koskien avoinna olevaa työnantajan ilmoitusta, tiettyä organisaatiota tai esimerkiksi maantieteellistä aluetta, kyseisen kohdennetun tai avoimen hakemuksen sisältämien henkilötietojen käsittelystä vastaa rekisterinpitäjänä kyseinen työnantajaorganisaatio, jolle hakemus on osoitettu.

Julkishallinnolliset työnantajat ovat velvollisia noudattamaan henkilötietojen käsittelyssään muun muassa julkisuuslain ja arkistolain soveltuvia säännöksiä. Lisätietoja työnantajan henkilötietojen käsittelystä saat siltä organisaatiolta, jolle olet osoittanut hakemuksesi.

FCG Oy ei luovuta palveluun tallentamiasi profiilitietoja ulkopuolisille tahoille. Jos päätät itse lähettää palvelua hyödyntäen hakemuksesi työnantajalle, ymmärrät samalla sen, että kyseinen työnantaja vastaa sen jälkeen rekisterinpitäjänä kyseisten hakemukseesi sisältyvien henkilötietojesi käsittelystä.

Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä FCG Oy:ssä ja Talentrekry.fi-palvelussa löydät täältä. Voit myös olla yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen tietosuojavastaava@fcg.fi